Over deze website

  Jubileum

Wilt u meer weten over hoe u simpel en snel een overzicht van de prijzen en werkzaamheden kan krijgen van uw gewenste airco installatie? Op airconditioners.nl bent u aan het goede adres. Deze website is ontwikkeld vanwege  de behoefte aan duidelijk en transparantie in prijzen die u als consument moet betalen voor de installatie van airconditioning. Met het aanvragen van offertes krijgt u dit inzicht.

Op airconditioners.nl heeft u de mogelijkheid om maximaal 6 offertes bij verschillende airco leveranciers aan te vragen. Dit door simpelweg uw postcode in te vullen om vervolgens uw gegevens op het aanvraagformulier in te vullen. Nadat u dit heeft gedaan krijgen de geselecteerde airco installateurs een melding van uw aanvraag, waarop zij u een gepaste offerte kunnen toesturen.

Bent u er al over uit?
Wacht niet langer met het doen van een aanvraag. Het is gratis en verplicht u tot niets. Vraag direct offertes aan! 

Meer informatie over:

Airco aanvragen in beeld

Airco aanvragen


Wat wmen tegenwoordig kan zien is dat het merendeel van de aanvragen voor airconditioners gedaan wordt door zakelijke consumenten.

Plaatsing van airco

airco plaatsen

Laat het plaatsen van een airconditioner altijd door een erkend installateur doen. Doet u dit niet dan loopt u de kans op slechte installatie wat risico's met zich meebrengt.