Veelgestelde vragen

Zijn er kosten verbonden aan het aanvragen van offertes bij meerdere airconditionings specialisten?
Nee. Het aanvragen van offertes bij meerdere airconditionings specialisten of bedrijven is geheel gratis en vrijblijvend. De airconditionings specialisten betalen een vergoeding per ontvangen offerte aanvraag voor.

  Jubileum

Ik heb een aantal offertes ontvangen. Ben ik nu verplicht een van de offertes te accepteren?
Nee, deze service is volledig vrijblijvend en heeft geen verplichtingen. Als u er voor kiest om de offertes af te wijzen, dan worden er aan u geen kosten verrekend. Laat het dan wel even weten aan de airconditionings bedrijven die de offerte hebben verzonden. Een korte e-mail sturen is voldoende.

Van hoeveel airconditionings specialisten ontvang ik een offerte?
U ontvangt maximaal zes offertes van uit uw eigen omgeving bij wie u een offerte heeft aangevraagd.

Ik heb offertes aangevraagd, maar nog niets ontvangen!
De Airconditionings bedrijven hebben enige tijd nodig om u aanvraag te verwerken.

Heeft u na een aantal werkdagen nog helemaal niks gehoord? 
Airconditioners.nl stuurt u binnen enkele dagen een service mail, waarmee u met één druk op de knop nog meer offertes kunt aanvragen. Uw aanvraag wordt automatisch doorgestuurd naar andere airconditionings bedrijven bij u in de regio.

Hoe wordt er omgegaan met mijn persoonsgegevens?
Uw gegevens worden alleen gestuurd naar de geselecteerde bedrijven. Airconditioners.nl garandeert dat uw gegevens niet aan derden worden doorgestuurd.

Welke Airconditioning systeem is beter?
Het hangt zeer sterk af van de constructie van uw huis en uw persoonlijke voorkeur. Elke systeem heeft zijn sterke punten. Voor meer informatie over de verschillende systemen kunt u hier klikken'. Bij blijvende twijfel kunt u dit uiteraard in de offerte aangeven.

Welke voordelen heeft Airconditioners.nl te bieden?
Kosten besparen dankzij offerte vergelijking. Altijd up-to-date informatie over de leveranciers. Offertes aanvragen kost u niets en verplicht u tot niets!

U kunt hier direct beginnen met het aanvragen van de offertes!

Meer informatie

Airco aanvragen in beeld

Airco aanvragen


Wat wmen tegenwoordig kan zien is dat het merendeel van de aanvragen voor airconditioners gedaan wordt door zakelijke consumenten.

Plaatsing van airco

airco plaatsen

Laat het plaatsen van een airconditioner altijd door een erkend installateur doen. Doet u dit niet dan loopt u de kans op slechte installatie wat risico's met zich meebrengt.